Sterilovaná jídla | MRE

Hned po otevření se ti pod nosem rozvoní poctivě uvařený jídlo ze 100% přírodních surovin, který naši kuchaři uvařili stejně jako v dobrý restauraci. My jsme ho navíc jenom zasterilovali stejným principem, jako zavařovaly naše babičky. Dneska na to jen máme lepší technologii. Jídlo díky tomu chutná a voní jako právě uvařený. Jen ti bez lednice vydrží minimálně tři roky. Tuhle pochoutku si tak můžeš servírovat kdykoli a kdekoli máš zrovna chuť.

Když tě netíží každý gram navíc, můžeš si otevřít restauraci jen pro sebe. Doslova!

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 17 položek celkem

Cena

118239
1118239

Značky

Položek k zobrazení: 17

Výpis produktů

Hovezi gulas brambor obal
235 Kč
32
Katuv sleh 2 porce tit
186 Kč
537
Kruti smes se zeleninou 2 porce tit
190 Kč
529
Kure Korma s ryzi obal
235 Kč
33
Kuře na paprice (2 porce)
196 Kč
312
Kureci po zahradnicku fazole zelenina obal
229 Kč
36
Kureci kridla na medu a chilli obal
209 Kč
40
Kureci na divoko s ryzi obal
229 Kč
35
Svickova na smetane 2 porce tit
215 Kč
517
Spanelsky ptacek 2 porce tit
239 Kč
516
Veprove maso na kmine obal
219 Kč
39
Veprove s knedlikem a zelim obal
219 Kč
38

Ovládací prvky výpisu

17 položek celkem

A jak si tohle jídlo připravíš?

 

Základem jsou 100% přírodní suroviny

Bez nich prostě přírodní jídlo neuděláš, ani kdyby ses rozkrájel/a. Maso i zeleninu bereme čerstvé, chlazené od lokálních dodavatelů. Nepouživáme žádné polotovary a všechno si připravujeme poctivě sami od základu. No řekněte, kdo z vás má během treku nebo dovolený tak čas a chuť tohle řešit?

Ruční vaření podle tradičních receptur

Když už máme ty nejlepší suroviny, tak jim musíme dopřát taky odpovídající péči. U nás nenajdeš žádné automatizované výrobní linky. Každá porce jídla projde rukama našich kuchařů - srdcařů, kteří si s jídlem doslova hrají. Bohužel musíme psát i to, že všechna jídla jsou nejdřív klasicky uvařena než se suší, případně sterilují. Jestli si teď říkáš, že je to přece jasný, tak bohužel to dnes je spíš výjimka. To všechno děláme jen proto, aby sis mohl/a ve spacáčku mlaskat blahem.

Nakonec přichází high-tech konzervace

Máme hotové jídlo. No a co ted' s ním? Aby vydrželo opravdu cokoli a drželo s tebou krok ať už se vydáš kamkoli, musíme s ním udělat pár kouzel. Kouzla máme celkem dvě a to vakuové sušení, nebo sterilaci. U obou je unikátní to, že si jídlo zachová svou přirozenou chuť a nutriční hodnoty a i po X letech je stejné, jako čerstvé uvařené. Vakuové sušení používáme pro co nejlehčí jídla do batohu, sterilaci pak pro jídla, u kterých není takový tlak na nízkou váhu, nýbrž na rychlost přípravy.